Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AssuConsultancy

advisering en ondersteuning voor assurantiekantoren

[email protected]     06 - 38 50 14 51


De volgende diensten worden door mij aangeboden


- Online consultancy

- Online administratieservice


Online consultancy


De werkzaamheden worden door middel van uw eigen VPN-verbinding of een beveiligde internetverbinding met behulp van Teamviewer uitgevoerd.

Online Consultancy biedt u een efficiënte en vooral snelle oplossing van uw vragen en problemen met betrekking tot uw administratie.


Vooraf afgesproken werkzaamheden worden op een vooraf afgesproken tijdstip uitgevoerd. Omdat reistijd en afstand geen rol spelen kan er snel worden ingespeeld op uw behoefte aan hulp.


In overleg kunnen uit te voeren werkzaamheden buiten kantooruren worden gepland, zodat de werkzaamheden bij u op kantoor er niet onder lijden.


Online Consultancy is zeer geschikt voor

- inrichting van standaardbrieven

- definiëren en uitvoeren van acties en mailings

- afleiden en interpreteren van management informatie

- andere nader te overleggen werkzaamheden


Online aministratieservice


Bij onderbezetting of achterstanden is het mogelijk om een paar extra handen in te schakelen van een ervaren kracht die niet hoeft te worden ingewerkt. Deze service is op alle administratieve werkgebieden mogelijk. Het aantal af te nemen uren kan van tevoren worden vastgelegd. Voor administratieve ondersteuning geldt een aantrekkelijk uurtarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email of maak gebruik van het contactformulier.

0