Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AssuConsultancy

advisering en ondersteuning voor assurantiekantoren

[email protected]     06 - 38 50 14 51


Een optimale balans tussen kwaliteit en kwantiteit is altijd de rode draad bij het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot uw administratie. De behoeften van u als klant staan bij mij centraal. In het kader van dit uitgangspunt zet ik mij in om u de best mogelijke service te verlenen.


AssuConsultancy is door mij, Mike van Schravendijk, gestart op 1 mei 2007. Van 1994 tot aan de start heb ik in dienst van ING gewerkt voor ACT (Dias Software) als consultant. De ontwikkeling van dit uitstekende softwarepakket heb ik van dichtbij meegemaakt vanaf Cactus en Prisma tot aan Diamant, Dias en de laatste versie Scenario Assurantie.


Tijdens de ontwikkeling van Diamant ben ik als volmachtspecialist lid geweest van de werkgroep volmacht module, waardoor ook het inrichten van een volledige volmachtadministratie tot mijn dienstenpakket behoort.


Mijn specialiteit is Dias in de ruimste zin van het woord. Zo ongeveer alle ins en outs zijn mij bekend. Of het nu gaat om het inventariseren van de inrichting van de gebruikte software, werkprocessen, communicatie naar verzekeraars of relaties; ik ben van alle markten thuis. Uw pakket kan door mij precies worden afgestemd op de door u gewenste manier van werken.


Hierdoor ontstaat de situatie waarbij het software pakket in dienst staat van uw bedrijfsvoering in plaats van andersom.


Dus ontbreekt het u aan tijd en/of kennis om een dergelijke klus aan te pakken, schakel mij dan in, dan bent u verzekerd van een goed resultaat.


Graag tot ziens bij u op kantoor!


AssuConsultancy

Mike van Schravendijk

Rondgang 25

8391 LN Noordwolde

M. 06 - 38501451

E. [email protected] 

0